Απίθανη κίνηση της Ρέξαμ: Απέκτησε τον Φόστερ, που είχε αποσυρθεί!

Τρομερή προσθήκη της Ρέξαμ, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Μπεν Φόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν, παρά το γεγονός πως ο «βετεράνος» γκολκίπερ είχε αποσυρθεί!



Απίθανη κίνηση της Ρέξαμ: Απέκτησε τον Φόστερ, που είχε αποσυρθεί!

Αποτελεί μία από τις δύο ομάδες που τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν πάει πάνω από τους 90 βαθμούς. Είναι πρωτοπόρος στη National League, αντέστρεψε την διαφορά με τη Νοτς Κάουντι και πλέον, είναι το βασικό φαβορί για την απευθείας άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η μεταγραφή που ανακοίνωσε αισίως η Ρέξαμ είναι τεράστια, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Μπεν Φόρστερ. Ο «βετεράνος» γκολκίπερ έχει «πατήσει» πλέον τα 39 του χρόνια και παρότι κρέμασε τα γάντια του στη Γουότφορντ, στο ξεκίνημα της σεζόν, αποφάσισε να γυρίσει στο… non-league football.

Υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν, θα ανταγωνιστεί με τον Μαρκ Χάουαρντ για μία θέση στη βασική ενδεκάδα και μένει να δούμε αν το ταξίδι θα συνεχιστεί και στη League Two, με τον Ρέινολντς να είναι ο βασικότερος λόγος που επετεύχθη η εν λόγω κίνηση!

Δημήτρης Μανάκος