Χατ-τρικ σε ένα ημίχρονο ο νικητής της ζωής, Ντέιβιντ Μπρουκς! (vid)

Λίγες μέρες μετά την ολική επαναφορά του στην ανδρική ομάδα της Μπόρνμουθ και τη συμμετοχή του στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Ντέιβιντ Μπρουκς σκόραρε τρεις φορές με την αναπτυξιακή ομάδα του κλαμπ και το κατάφερε μόλις σε 37 λεπτά, στο ματς με την Πόρτσμουθ!  



Χατ-τρικ σε ένα ημίχρονο ο νικητής της ζωής, Ντέιβιντ Μπρουκς! (vid)

Ο νικητής της ζωής, έχοντας θριαμβεύσει απέναντι στον καρκίνο και έχοντας επιστρέψει στα γήπεδα έπειτα από τον Σεπτέμβρη του 2021, συνεχίζει την διαδρομή του προς την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η επάνοδος στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης για το τοπ επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Μετά τη συμμετοχή του στην Πρέμιερ Λιγκ στο ματς με την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ», ο Μπρουκς συμμετείχε στο παιχνίδι της Τρίτης με την αναπτυξιακή ομάδα των «cherries» και προκάλεσε το χαμόγελο… όλου του κόσμου!

Στο πρώτο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα σε διάστημα 37 λεπτών κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ και συνεχίζει να πορεύεται με τον αέρα του μεγάλου νικητή της ζωής, γεμίζοντας από ευτυχία που κάνει ξανά αυτό που αγαπάει, βοηθώντας την ομάδα που τον στήριξε.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης