Χαμός στην Τότεναμ: «Φεύγει ο Κόντε στο τέλος της σεζόν – Αποφασίζει άμεσα ο Λίβι αν… συνεχίζει μέχρι τότε!»

Ξεκαθάρισε πως δεν αναφέρθηκε στον Ντάνιελ Λίβι ο Κόντε, που πάντως θέλει να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Τότεναμ. Ο ισχυρός άνδρας των «spurs» όμως, καλείται να αποφασίσει αν θέλει να τον κρατήσει μέχρι τότε.Χαμός στην Τότεναμ: «Φεύγει ο Κόντε στο τέλος της σεζόν – Αποφασίζει άμεσα ο Λίβι αν… συνεχίζει μέχρι τότε!»

Μπορεί η διακοπή της αγωνιστικής δράσης εξαιτίας των εθνικών ομάδων να έδωσε χρόνο στην διοίκηση της Τότεναμ, αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Αντόνιο Κόντε και την ομάδα, όμως ο Ντάνιελ Λίβι καλείται να αποφασίσει άμεσα τι μέλλει γενέσθαι με τον Ιταλό.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, ο Κόντε έχει ξεκαθαρίσει στην διοίκηση πως ουδέποτε αναφέρθηκε με τις δηλώσεις του στον ισχυρό άνδρα της ομάδας, έχοντας όμως καταστήσει σαφές πως θέλει να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Αυτό συνέβη μετά τον αποκλεισμό της Τότεναμ από τη Μίλαν στο Champions League, αλλά ουδείς γνωρίζει αν ο Λίβι θέλει να κρατήσει τον Κόντε μέχρι τότε. Μένει να δούμε την απόφαση της διοίκησης, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται…

Δημήτρης Μανάκος