Ο καλύτερος Μίτροβιτς της Πρέμιερ Λιγκ

Ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς μπορεί να στέρησε την ευκαιρία από την Φούλαμ να συνεχίσει να διεκδικεί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όμως, με το γκολ που σημείωσε προτού αποβληθεί έχοντας χάσει την ψυχραιμία του, κατάφερε να σημειώσει πλέον τις καλύτερες επιδόσεις σκοραρίσματος που έχει παρουσιάσει όντας μέλος της Πρέμιερ Λιγκ.  



Ο καλύτερος Μίτροβιτς της Πρέμιερ Λιγκ

Ο Σέρβος επιθετικός έπειτα από εκτέλεση κόρνερ για την ομάδα του στο «Ολντ Τράφορντ» στο δεύτερο ημίχρονο, βρέθηκε εκεί που έπρεπε στο δεύτερο δοκάρι για να σκοράρει με ευκολία και να βάλει μπροστά τους «cottagers» προτού… καταρρεύσει το σύνολο του Μάρκο Σίλβα.

Ο Γουίλιαν έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με κόκκινη, το ίδιο χρώμα κάρτας αντίκρισε και ο κόουτς της Φούλαμ και ο Μίτροβιτς δεν θα τους άφηνε μόνους τους. Παραπονέθηκε έντονα στον ρέφερι, αποβλήθηκε κι αυτός, με αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ με τους Μπρούνο και Σάμπιτζερ να φτάσει στο τελικό 3-1 και να βρεθεί στο «Γουέμπλεϊ».

Πάντως, με το γκολ που σημείωσε, ο Μίτροβιτς για φέτος έφτασε στα 12 τέρματα σε 25 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας την καλύτερη επίδοση της παρουσίας του στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Η προηγούμενη καλύτερη ήταν τα 11 γκολ της σεζόν 2018-2019.