Με τα 6 φετινά χατ-τρικ, ο Έρλινγκ Χάαλαντ κοιτάζει πίσω του και βλέπει... κενό! (vids)

Το έκανε και το βράδυ της Τρίτης, το έκανε και το βράδυ του Σαββάτου. Δεν χρειάστηκε πολλές μέρες... ανάρρωσης και αποθεραπείας. Ο τρομερός Έρλινγκ Χάαλαντ, αν γυρίσει να κοιτάξει ποιοι τον ακολουθούν στα χατ-τρικ φέτος, θ' αντικρίσει μονάχα... τη σκόνη του, στην οποία είναι χαμένοι οι υπόλοιποι στην Ευρώπη! 



Με τα 6 φετινά χατ-τρικ, ο Έρλινγκ Χάαλαντ κοιτάζει πίσω του και βλέπει... κενό! (vids)

Ο Viking δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στην Μπέρνλι, παρά την αγάπη που υπάρχει ανάμεσα στην Σίτι και τον Βινσέν Κομπανί. Δεν υπήρχε ούτε συναισθηματισμός, ούτε το πόδι έφυγε από το γκάζι. 

Πέντε γκολ στην Λειψία, τρία απέναντι στους «clarets» που τα πηγαίνουν περίφημα φέτος στην Τσάμπιονσιπ και θέλουν να βρεθούν στην Πρέμιερ με απευθείας άνοδο. 

Αυτό του Σαββάτου, ήταν το 6ο φετινό χατ-τρικ του Έρλινγκ Χάαλαντ. Το 6ο! Στην πρώτη του χρονιά στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Όσοι θα εξέφραζαν αμφιβολίες για την μετακίνηση από την Γερμανία στο Νησί, τώρα μάλλον κάπου έχουν... εξαφανιστεί. Όπως εξαφανισμένοι είναι και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές από τα πέντε τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης σε ό,τι αφορά στα «τριπλά χτυπήματα». 

Ουδείς έχει περισσότερα από 2 κι έτσι ο Νορβηγός σούπερ σταρ της Σίτι έχει πλέον ξεφύγει για τα καλά. Τόσο, που γυρίζει να δει αν τον ακολουθεί κανείς και υπάρχει μονάχα η σκόνη που ο ίδιος σηκώνει... 

Όλα είχαν ξεκινήσει από τις 27 του Αυγούστου σε ματς με την Κρίσταλ Πάλας, έπειτα η Νότιγχαμ Φόρεστ δέχθηκε τα «πυρά» του στις 31/08, για ν' ακολουθήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που στο ντέρμπι του πρώτου γύρου ήταν... άλλη ομάδα και δεν ήξερε τι να πρωτοφτιάξει. Το πρώτο χατ-τρικ του νέου έτους ήρθε απέναντι στην Γουλβς στις 22 του Γενάρη και έπειτα έχουμε τα δύο απανωτά με Λειψία και Μπέρνλι. 






Κώστας Ζάλιαρης