Απίστευτο: Έκανε ασίστ ο Γουόλκοτ στην Premier League, δύο χρόνια μετά! (vids)

Απίστευτο στατιστικό προέκυψε μετά την ισοφάριση της Σαουθάμπτον απέναντι στην Τότεναμ, με τον Θίο Γουόκοτ να καταγράφει ασίστ με τους «αγίους» στην Premier League, δύο χρόνια μετά την προηγούμενη φορά!Απίστευτο: Έκανε ασίστ ο Γουόλκοτ στην Premier League, δύο χρόνια μετά! (vids)

Είχαμε ξεχάσει και εμείς πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Θίο Γουόλκοτ κατάφερε να έχει συμμετοχή σε γκολ της Σαουθάμπτον, δίχως να το έχει πετύχει ο ίδιος. Να έχει δηλαδή καταγράψει την ασίστ στο εν λόγω τέρμα, γεγονός που δεν είχε λάβει χώρα τα δύο τελευταία χρόνια.

Σε καμία από τις εννιά περσινές συμμετοχές του και φυσικά σε καμία από τις εννέα φετινές, με την 10η να αποδεικνύεται η «φαρμακερή» απέναντι στην Τότεναμ! «Σέρβιρε» το γκολ, με την έναρξη του δευτέρου μέρους, για την ισοφάριση του Τσε Άνταμς και η πρώτη του τελική πάσα μετά από 23 μήνες σε επίπεδο Premier League, είναι γεγονός.

Πότε ήταν η προηγούμενη φορά; Τον Απρίλιο του 2021, στη νίκη της Σαουθάμπτον επί της Μπέρνλι με 3-2. Τότε, είχε συμμετάσχει μάλιστα στο νικητήριο γκολ, που επετεύχθη από τον Ρέντμοντ.

 

Δημήτρης Μανάκος