Ντέιβιντ Πλιτ, η επιστροφή

Τις υπηρεσίες του στην Τότεναμ είναι έτοιμος να προσφέρει -για ακόμη μια φορά- ο Ντέιβιντ Πλιτ. Ο πρώην τεχνικός των Λονδρέζων επιστρέφει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», για πέμπτη φορά, και αναμένεται να αναλάβει πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου.



Ντέιβιντ Πλιτ, η επιστροφή

Όλα αυτά, μόλις μια εβδομάδα μετά την παραίτησή του από το πόστο που είχε στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ως σύμβουλος σε θέματα ποδοσφαίρου.

Ο Πλιτ είναι έτοιμος να συνεργαστεί ξανά με την Τότεναμ, στην οποία ήταν προπονητής τέσσερις φορές στο παρελθόν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 66χρονος Άγγλος θα ενταχθεί στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας και θα παρακολουθεί –κυρίως- ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό.

Από την πλευρά του, ο Χάρι Ρέντναπ δεν επιθυμεί την οργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ μόνο από ένα άτομο και αυτός είναι ο λόγος που ο Πλιτ δεν πρόκειται να έχει επιτελικό ρόλο στις αποφάσεις. Ο τεχνικός των Λονδρέζων αναμένεται να δώσει το «ok» για την πρόσληψη του 66χρονου Άγγλου, χωρίς όμως να έχει περισσότερες αρμοδιότητες από τους άλλους σκάουτερς της ομάδας.