Κέρδος επί τέσσερα: Λίβερπουλ από ημίχρονο, Τσέλσι με… δυσκολία!

Εξαιρετικές αποδόσεις στο κουπόνι της Premier League για το επικείμενο Σαββατοκύριακο και ο Big Ben στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ και της Τσέλσι.



Κέρδος επί τέσσερα: Λίβερπουλ από ημίχρονο, Τσέλσι με… δυσκολία!

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι αναμετρήσεις της Λίβερπουλ και της Τσέλσι στην Premier League, με τους «κόκκινους» να συναντούν τη Μπόρνμουθ εκτός έδρας και τους Λονδρέζους να μεταβαίνουν στο «Κινγκ Πάουερ» για να αντιμετωπίσουν τη Λέστερ.

Η Λίβερπουλ προέρχεται από του ιστορικό… 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οφείλει να συνεχίσει νικηφόρα σε επίπεδο πρωταθλήματος, προκειμένου να φτάσει στην τετράδα και την Τότεναμ, παρά το γεγονός πως έχει και ματς λιγότερο.

Προβλέπουμε πως θα μπει δυνατά για να «καθαρίσει» από νωρίς, οι γηπεδούχοι είναι «ουραγοί» στη βαθμολογία και το 9-0 του πρώτου γύρου, που συνιστά και τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του Γιούργκεν Κλοπ,  ενδέχεται να λειτουργήσει ανασταλτικά για αυτούς.

Όσον αφορά την Τσέλσι, πολύ δύσκολα θα έχει και πάλι άρτια ανασταλτική λειτουργία, όπως και απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Πήρε την πρόκριση, αλλά θέλει την ανάκαμψη και στο πρωτάθλημα, σε ένα ματς που αναμένεται να έχει γκολ και θέαμα, εν αντιθέσει με τα τρία τελευταία μεταξύ τους που ολοκληρώθηκαν με τον έναν εκ των δύο αντιπάλων να βρίσκει δίχτυα.

Αναλυτικά, οι προτάσεις του Big Ben:

(14:30) Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 2 ημίχρονο

(17:00) Λέστερ – Τσέλσι G/G