Το Γιουρόπα Λιγκ έχει ταιριάξει τρομερά στον Μπρούνο Φερνάντες! (vid)

Ό,τι καλύτερο έχει παρουσιαστεί από την σεζόν 2019-2020 και μετά στο Γιουρόπα Λιγκ είναι ο Μπρούνο Φερνάντες, που έχει «κουμπώσει» στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, παρά τους στόχους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ στο άμεσο μέλλον.  



Το Γιουρόπα Λιγκ έχει ταιριάξει τρομερά στον Μπρούνο Φερνάντες! (vid)

Ο Πορτογάλος ηγέτης των «κόκκινων διαβόλων» βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής μετά το 7-0 από την Λίβερπουλ, αφού του χρέωσαν συμπεριφορά που έδειχνε ότι ήθελε να γίνει αλλαγή για να γλιτώσει την ντροπή.

Αφού ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά ήταν ανοησίες από μερίδα του Τύπου, ο Μπρούνο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε απέναντι στην Μπέτις το βράδυ της Πέμπτης για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και συνέχισε τα... δικά του τα τρελά σε ό,τι αφορά τις δικές του επιδόσεις στην διοργάνωση.

Σκόραρε, «σέρβιρε» και κάπως έτσι έχει πλέον 14 τέρματα και 10 ασίστ στον θεσμό από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Και αυτοί οι αριθμοί είναι ό,τι καλύτερο έχει επιδείξει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής στο τουρνουά τις τελευταίες τέσσερις σεζόν.

 

Κώστας Ζάλιαρης