Το ξέσπασμα και τα δάκρυα που είχε ανάγκη ο Βέγκορστ (vids)

Έντεκα ματς με συνεχή προσπάθεια και συμβολή στην Γιουνάιτεντ κι όμως δεν είχε βρει δίχτυα. Ο επιθετικός, έψαχνε αλλά έβρισκε την «τροφή» του. Αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο. Ο Βουτ Βέγκορστ σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, το έκανε στο «Ολντ Τράφορντ» και βγάζοντας πάθος και πίεση, δάκρυσε…  



Το ξέσπασμα και τα δάκρυα που είχε ανάγκη ο Βέγκορστ (vids)

Ο Ολλανδός επιθετικός μετακινήθηκε στο Μάντσεστερ με εισήγηση του Έρικ Τεν Χαγκ και μπορεί να μην κατάφερνε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, όμως, είναι τέτοια η συμβολή του, η βοήθεια που παρέχει στους συμπαίκτες του και η δουλειά που κάνει στον αγωνιστικό χώρο, που έχει κερδίσει την τρομερή εκτίμηση των υπόλοιπων.

Στο ματς της Γιουνάιτεντ με την Ρεάλ Μπέτις στο «Ολντ Τράφορντ» και παρά την προσωρινή ισοφάριση των Ανδαλουσιανών, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν τρία τέρματα στο δεύτερο μέρος για να φτάσουν στο τελικό 4-1, με το κερασάκι στην τούρτα να έρχεται από τον Βουτ Βέγκορστ.

Βρέθηκε στο σωστό σημείο, στη σωστή στιγμή για να πάρει το «ριμπάουντ» και να σκοράρει, με τον διεθνή επιθετικό να ξεσπά. Έτρεξε προς το κόρνερ, έβγαζε κραυγές, τσούλησε στα γόνατα, δάκρυσε, έβγαλε από μέσα του όλη την πίεση και το απόλαυσε με το παραπάνω. Οι οπαδοί στο φινάλε άρχισαν να τραγουδούν ρυθμικά τ’ όνομά του. Ο Βέγκορστ έχει κερδίσει την συμπάθεια και τον σεβασμό όλων και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι πως γνωρίζει ότι οι συμπαίκτες του χαίρονται τρομερά για εκείνον.

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης