Ο Βαράν παρά την διάλυση, φώναζε στους συμπαίκτες του νΆ απολογηθούν στους οπαδούς (pic)

Ο Ραφαέλ Βαράν θεώρησε πως το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν εκείνος και οι συμπαίκτες του μετά το 7-0 από την Λίβερπουλ, ήταν να κοιτάξουν τον κόσμο τους στα μάτια και νΆ απολογηθούν για το ντροπιαστικό αποτέλεσμα.  Ο Βαράν παρά την διάλυση, φώναζε στους συμπαίκτες του νΆ απολογηθούν στους οπαδούς (pic)

Ο Γάλλος αμυντικός ό,τι κι αν ήθελε ή σχεδίαζε ή σκόπευε να κάνει στο ντέρμπι της Κυριακής, είδε τους «κόκκινους» να μην έχουν σταματημό και να φτάνουν στο διαστημικό 7-0 που πρόσφερε μια νύχτα απόλυτης ευτυχίας στο κλαμπ του λιμανιού.

Ήταν λογικό μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα και με το «¶νφιλντ» να παραληρεί, να μην έχει κανείς διάθεση να σηκώσει το κεφάλι και νΆ αντικρίσει την κατάσταση στο γήπεδο, όμως, ο Βαράν έδειξε πως έχει και κάτι ηγετικό μέσα του.

Φώναζε στους υπόλοιπους να κατευθυνθούν προς τις εξέδρες των φιλοξενούμενων οπαδών στο γήπεδο και να δείξουν προς τους οπαδούς τους πως λυπούνται για το αποτέλεσμα και την πίκρα που τους πρόσφεραν, δίνοντας υπόσχεση για να το ξεπεράσουν άμεσα.