Αν σκοράρεις κόντρα στην Άρσεναλ στο 1ο λεπτό, θα σου πάρει τη νίκη στο φινάλε! (vids)

Ο Μπίλινγκ στα 9,11 δευτερόλεπτα έβαλε μπροστά την Μπόρνμουθ στο «Έμιρεϊτς» και στο 90' + 7' ολοκληρώθηκε η μαγική ανατροπή. Κι όμως, άλλη μια φορά αντίπαλος της Άρσεναλ έχει σκοράρει στο 1ο λεπτό και έχει ηττηθεί από τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι είναι η μοναδική ομάδα που φέρνει τούμπα τα ματς στα οποία έχει δεχθεί γκολ με το «καλησπέρα»!  



Αν σκοράρεις κόντρα στην Άρσεναλ στο 1ο λεπτό, θα σου πάρει τη νίκη στο φινάλε! (vids)

Η ανατροπή απέναντι στους «cherries» το απόγευμα του Σαββάτου αποτέλεσε ακόμα μια τεράστια απόδειξη του τι εστί Πρέμιερ Λιγκ, τι εστί ποδόσφαιρο και φυσικά, πέρα από τον παροξυσμό των οπαδών της Άρσεναλ, προκάλεσε τεράστιο ενθουσιασμό και σε κάθε ουδέτερο φίλαθλο που γέμισε κι εκείνος από αγωνία παρακολουθώντας τα τελευταία λεπτά του ματς.

Η Άρσεναλ, είναι η μοναδική ομάδα που στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ δέχεται γκολ στο 1ο λεπτό και παίρνει τη νίκη στο τελευταίο, αφού το είχε ξανακάνει τον Αύγουστο του 2007! Τότε, η Φούλαμ ήταν εκείνη που είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με την έναρξη του ματς και εν τέλει οι «κανονιέρηδες» πήραν όλους τους βαθμούς στην τελευταία φάση.

Κώστας Ζάλιαρης