Άνετα η Άρσεναλ, γκολ στο «Άμεξ» και στήριξη στη… National League!

Δείτε τη δυάδα, μαζί με μία… έκπληξη, που έχει επιλέξει το England365, για την 26η αγωνιστική της Premier League, με τον Big Ben να σας οδηγεί στο κέρδος.  



Άνετα η Άρσεναλ, γκολ στο «Άμεξ» και στήριξη στη… National League!

Η 26η αγωνιστική της Premier League είναι γεγονός και ο Big Ben σας προτείνει μία εξαιρετική δυάδα, ποντάροντας στο ότι δύο γηπεδούχοι από την κορυφαία κατηγορία του πλανήτη θα κάνουν το… χρέος τους και θα μας επιβεβαιώσουν.

Ο λόγος αρχικά για την Άρσεναλ, η οποία υποδέχεται τη Μπόρνμουθ στο «Έμιρεϊτς», μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες αθροιστικά και πέντε συνολικά στο «σπίτι» της επί της επικείμενη αντιπάλου της σε συνεχόμενες αναμετρήσεις. Όπως μας επιβεβαίωσε λοιπόν μεσοβδόμαδα κόντρα στην Έβερτον, θεωρούμε ότι θα το κάνει και τώρα, κερδίζοντας από το ημίχρονο τα «κεράσια», με χαρακτηριστική άνεση.

Μην ξεχνάμε πως το 4-0 επί των «ζαχαρωτών» σηματοδότησε την 2η μεγαλύτερη εντός έδρας φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα, την στιγμή που βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο, για «παρθενική» φορά στο 2023.

Τη ίδια ώρα, η εντυπωσιακή Μπράιτον του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι συναντά τη Γουέστ Χαμ στο «Άμεξ», με στόχο να διατηρήσει την καλή της φόρμα στην σεζόν, μετά και την 5η της πρόκριση στην οκτάδα του FA Cup σε ολόκληρη την ιστορία της.

Πιθανός ο άσσος, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πάμε με το G/G, το οποίο επιβεβαιώνεται και στα τρία τελευταία παιχνίδια τους σε αυτό το γήπεδο, με τους «γλάρους» να μην έχουν ηττηθεί σε κάποιο, μετρώντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Να σας δώσει ο Big Ben και μία 3η επιλογή από τα αγγλικά γήπεδα; Το «διπλό» της Ίστλι στην αναμέτρηση με την Σκάνθορπ, η οποία διπλασιάζει την απόδοσή μας.

Συνοπτικά, η πρόταση του Big Ben:

(17:00) Άρσεναλ – Μπόρνμουθ 1/1

(17:00) Μπράιτον – Γουέστ Χαμ G/G

(17:00) Σκάνθορπ – Ίστλι 2