Μάουντ: Τα τρία γκολ, το συμβόλαιο και η διπλωματική απάντηση του Πότερ

Ο Μέισον Μάουντ όσο κι αν εισπράττει τρομερή αγάπη από τον κόσμο της Τσέλσι που του ετοίμασε και ένα τρομερό πανό πριν από λίγο καιρό, φέρεται να έχει βρεθεί πλέον πιο κοντά στην αποχώρηση παρά στην υπογραφή νέου συμβολαίου. Ο Πότερ, πάντως, φρόντισε ν' απαντήσει διπλωματικά όταν ρωτήθηκε για τον Άγγλο ποδοσφαιριστή και το μέλλον του...  Μάουντ: Τα τρία γκολ, το συμβόλαιο και η διπλωματική απάντηση του Πότερ

Ο Μάουντ έχει προσφέρει σε τεράστιο βαθμό αυτά τα χρόνια, μέχρι και τη στιγμή του φινάλε της εποχής του Αμπράμοβιτς, αφού σε αυτό το ένα έτος στη μετά – Ρώσου μεγιστάνα εποχή, ο σύλλογος ταλαιπωρείται τρομερά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Έχοντας ανδρωθεί και γαλουχηθεί στα τμήματα υποδομής των «μπλε», ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει συνηθίσει και λατρεύει την μπλε φανέλα, όμως, φαίνεται ότι έχουν δυσκολέψει οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το συμφωνητικό του παίκτη με το κλαμπ ολοκληρώνεται το 2024, η Λίβερπουλ του Κλοπ – ο οποίος θαυμάζει τον Μάουντ – φέρεται να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, για τις οποίες ρωτήθηκε και ο Πότερ. Ο τελευταίος, όμως, ήξερε ακριβώς τι να πει για ν' αποφύγει οποιαδήποτε τοποθέτηση, λέγοντας απλά: «Είναι απόλαυση να δουλεύεις μαζί του και αυτό που ξέρω είναι ότι υποφέρει όσο όλοι μας λόγω του κακού διαστήματος που διανύουμε».

Πάντως, η κατάσταση στην ομάδα φαίνεται ότι τον έχει επηρεάσει τρομερά κι εκείνος δεν είναι μόνος του σε θέση να κάνει τεράστιες ανατροπές, έχοντας μείνει στα 3 τέρματα σε 31 συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης