Μπλάκμπερν: 13 ματς σε δυο μήνες και μια τεράστια πρόκριση

Η Μπλάκμπερν πάει… τρένο μέσα στο 2023, πέτυχε εντυπωσιακή νίκη κόντρα στη Λέστερ για να βρεθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, τρέχει σερί 4 νικών σε όλες τις διοργανώσεις και έχει καταφέρει να ηττηθεί μόλις μια φορά στα 13 παιχνίδια που έχει παίξει αυτούς τους δύο μήνες!  



Μπλάκμπερν: 13 ματς σε δυο μήνες και μια τεράστια πρόκριση

Το σύνολο του Τόμασον εκμεταλλεύτηκε όλα τα κακώς κείμενα που συνεχίζουν να υφίστανται στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς τη φετινή αγωνιστική περίοδο και κατάφερε να φύγει από το Kings Power Stadium με το «εισιτήριο» των «8» του FA Cup.

Η Μπλάκμπερν την τελευταία φορά που ηττήθηκε μέσα στο 2023 ήταν στις 14/01 στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Ρόδεραμ, η οποία έφτασε στο εμφατικό 4-0 κόντρα στους «ρόβερς». Έκτοτε η ομάδα του Τόμασον έχει 5 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ, είχε ξεκινήσει το ημερολογιακό έτος με back-to-back θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Κάρντιφ και Νόριτς.

Η νίκη που πήρε κόντρα στη Λέστερ, κατέγραψε την πρώτη εντός έδρας ήττα των «αλεπούδων» από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας στο Κύπελλο μετά τον Μάρτη του 2001 και το 2-1 απί την Γουίκομ!