Ξεπέρασε τον Αγουέρο ο Χάαλαντ: Ο μοναδικός στην ιστορία της Σίτι στην Premier League, με… τόσα γκολ σε μία σεζόν!

Σε ένα ματς που η Μάντσεστερ Σίτι «διαλύει» τη Μπόρνμουθ εκτός έδρας, δεν θα ήταν δυνατό ο Έρλινγκ Χάαλαντ να μην προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Το έκανε, έφτασε τα 27 γκολ και είναι ο μοναδικός στην ιστορία της ομάδας του στην Premier League, που φτάνει τέτοιο αριθμό τερμάτων σε μία σεζόν!



Ξεπέρασε τον Αγουέρο ο Χάαλαντ: Ο μοναδικός στην ιστορία της Σίτι στην Premier League, με… τόσα γκολ σε μία σεζόν!

Κάθε φορά που ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ένα νέο ρεκόρ κάνει την εμφάνισή του. Πλέον, ακόμη ένα είναι γεγονός, με τον Νορβηγό να κάνει το 2-0 για τη Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Μπόρνμουθ και να φτάνει τα 27 γκολ σε επίπεδο Premier League, πριν καν περάσουμε στην τελική ευθεία των 10 εναπομείναντων αναμετρήσεων.

Ο Χάαλαντ έκανε το 2-0 και ευθύς αμέσως «έγραψε» ιστορία. Ο λόγος; Διότι είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι που φτάνει τα 27 γκολ με τη φανέλα της σε μία αγωνιστική περίοδο!

Κανείς άλλος, ούτε καν ο Κουν Αγουέρο, δεν είχε καταφέρει στα 30 χρόνια υπόστασης της Premier League να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο. Πλέον, ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο μοναδικός, με τον Νορβηγό να μετρά αθροιστικά 33 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις με την ομάδα του. Είναι απίθανο…

Δημήτρης Μανάκος