Η Γιουνάιτεντ σταμάτησε σερί 37 αγώνων της Μπαρτσελόνα!

Ακόμα μια φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι απλά δεν πτοήθηκε, αλλά όταν είδε το βουνό να υψώνεται μπροστά της, αποφάσισε να κάνει την… μεγάλη αναρρίχηση και να φτάσει στην ανατροπή. Και κάπως έτσι η μεγάλη ανατροπή σήμανε και το φινάλε ενός μεγάλου σερί των «μπλαουγκράνα»!  



Η Γιουνάιτεντ σταμάτησε σερί 37 αγώνων της Μπαρτσελόνα!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» με τον Έρικ Τεν Χαγκ βγάζουν αποφασιστικότητα, πειθαρχία, οργάνωση και καθαρό μυαλό στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ανατροπές στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα στα Playoffs των Γιουρόπα Λιγκ το απέδειξε περίτρανα και η ομάδα του Μάντσεστερ πανηγύρισε τεράστια πρόκριση στους «16» το βράδυ της Πέμπτης.

Με αυτό που πέτυχε η Γιουνάιτεντ και με την νύχτα ευτυχίας που πρόσφερε στους οπαδούς της, κατάφερε να τερματίσει ένα τρομερό σερί 37 αγώνων για την Μπαρτσελόνα.

Η τελευταία φορά που οι Καταλανοί είχαν προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο και πήγαν στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα με αβαντάζ, χάνοντας όμως όλο το ματς με ανατροπή στο δεύτερο 45λεπτο, ήταν τον Απρίλη του 2021. Τότε η Γρανάδα είχε επικρατήσει με σκορ 2-1. Και τώρα το πέτυχε το κλαμπ του Μάντσεστερ. Περίπου δυο χρόνια αργότερα έκανε την Μπαρτσελόνα να βιώσει ξανά την πλήρη απώλεια των βαθμών και στην προκειμένη, την απώλεια της πρόκρισης.