Προβάδισμα με δύο γκολ και ήττα με… τρία περισσότερα; Μόνο η Λίβερπουλ στην ιστορία του Champions League!

Είναι δυνατόν σε ένα ματς νοκ - άουτ, στο «Άνφιλντ», να προηγείται η Λίβερπουλ με 2-0 και εν τέλει να καταλήγει να το χάνει με τρία γκολ διαφορά; Πριν από τη συνάντηση με τη Ρεάλ έμοιαζε ανέφικτο, αλλά πλέον είναι γεγονός. Και οι «κόκκινοι» είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα στην ιστορία του Champions League που βίωσαν κάτι τέτοιο!



Προβάδισμα με δύο γκολ και ήττα με… τρία περισσότερα; Μόνο η Λίβερπουλ στην ιστορία του Champions League!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένα προβάδισμα δύο γκολ και ένα ιδανικό ξεκίνημα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε νοκ - άουτ αναμέτρηση στο «καυτό Άνφιλντ», εξελίχθηκε στο χειρότερο ευρωπαϊκό βράδυ στην ιστορία της Λίβερπουλ.

Μοιάζει πραγματικά… ακραίο και ουδείς θα μπορούσε να θεωρήσει πως όταν οι «κόκκινοι» έκαναν το 2-0 με τον Σαλάχ στο 15ο λεπτό, μπορεί να καταρρεύσουν με τέτοιο τρόπο. Πλέον, με μερικές ώρες να έχουν παρέλθει και το τελικό 5-2 να έχει κάνει την εμφάνισή του, η εξέλιξη της αναμέτρησης δικαιολογεί το ιστορικό, αρνητικό ρεκόρ της Λίβερπουλ.

Διότι πλέον, είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία του Champions League που έχει «καταφέρει» να προηγείται με 2-0, σε οποιαδήποτε φάση του θεσμού και εν τέλει να ηττάται με τρία γκολ διαφορά. Δεν είχε συμβεί ποτέ και εν τέλει έλαβε χώρα απέναντι στην κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης - από κάθε άποψη - τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δημήτρης Μανάκος