Σε επίπεδα ομάδων που παλεύουν για την επιβίωση, η αποτελεσματικότητα των Λίβερπουλ και Τσέλσι!

Θα μπορούσαν να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αν τουλάχιστον οι επιθέσεις τους έκαναν καλύτερη και περισσότερη δουλειά. Ακόμα κι αν δεν μπορούσαν οι άμυνες να βοηθήσουν. Όμως, οι Λίβερπουλ και Τσέλσι έχουν καταγράψει τρομερά κακό ποσοστό μετουσίωσης ευκαιριών σε γκολ, φτάνοντας σε επίπεδα… μάχης για παραμονή!  



Σε επίπεδα ομάδων που παλεύουν για την επιβίωση, η αποτελεσματικότητα των Λίβερπουλ και Τσέλσι!

Η ουραγός Σαουθάμπτον πέρασε από το «Στάμφορντ Μπριτζ» το Σάββατο προκαλώντας νέο σοκ στην ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ. Αντίθετα, η Λίβερπουλ μετράει δυο νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και μάλιστα, σκοράροντας δις και διατηρώντας clean sheet.

Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι ότι ξαφνικά προκλήθηκε ενθουσιασμός και απόλυτη ικανοποίηση στον Κλοπ, αν και παραδέχθηκε ότι η συνέπεια μόνο θα φανερώσει αν οι παίκτες του καταφέρνουν σταδιακά να επιστρέψουν στα συνηθισμένα τους επίπεδα.

Η μετουσίωση ευκαιριών σε γκολ για τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ και τους «μπλε» του Λονδίνου φτάνει σε επίπεδα… μάχης για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού οι επιδόσεις των ομάδων είναι κοντά σε αυτές των Έβερτον και Σαουθάμπτον!