Θριάμβευσε κόντρα στην Τσέλσι ο άλλοτε γυμναστής του Άρη, στο πρώτο του ματς στον πάγκο της Σαουθάμπτον!

Γυμναστής στον Άρη, εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, αναλυτής σε ευρωπαϊκές ομάδες, διαφορετικές θέσεις στις οποίες δούλεψε και τώρα με το... καλησπέρα ως πρώτος τεχνικός, πήρε νίκη απέναντι στην Τσέλσι! Ο Ρούμπεν Σέλες θα έχει να το θυμάται...  



Θριάμβευσε κόντρα στην Τσέλσι ο άλλοτε γυμναστής του Άρη, στο πρώτο του ματς στον πάγκο της Σαουθάμπτον!

Ο νυν κόουτς της Σαουθάμπτον χρειάστηκε το γκολ του μαγικού στις στατικές φάσεις, Τζέιμς Γουόρντ - Πρόους, για να καταγράψει μια απίθανη νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Η νέα του ομάδα, μετά και την απόλυση του Νέιθαν Τζόουνς, επιβλήθηκε των «μπλε» παρά το γεγονός πως είναι ουραγός στο πρωτάθλημα, με τον Νέλες να κάνει ένα σύνομο flashback και να θυμάται πώς κατάφερε να φτάσει μέχρι και το κορυφαίο πρωτάθλημα.

Πριν από 14 χρόνια, το 2009, ο Σέλες ήταν γυμναστής στον Άρη και βρισκόταν στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Είχε ξεκινήσει ήδη την διαδρομή του, είτε είχε στόχο να βρεθεί ως πρώτος προπονητής στην άκρη κάποιου πάγκου, είτε όχι. Αργότερα, διατέλεσε επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης δεδομένων των παικτών στην Στρόμσγκοντσετ, ενώ πέρασε και από διάφορες άλλες θέσεις σε ευρωπαϊκά κλαμπ. 

Η ανάγκη της Σαουθάμπτον για νέα αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία, έφερε τον Σέλες στην δύσκολη θέση να κάνει ντεμπούτο ως πρώτος τεχνικός για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ, στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Τσέλσι των περισσότερων εκατομμυρίων για μεταγραφές τον Ιανουάριο. Κι όμως, οι «άγιοι» χάρισαν στον προπονητή τους μια στιγμή που θα θυμάται για πάντα! 

Κώστας Ζάλιαρης