Η βουτιά... 100 εκατομμυρίων που έβαλε τέλος στη σχέση ζωής ανάμεσα σε Γκρίλις και Βίλα! (vids)

Μπορεί ένα και μόνο ματς να αποτελέσει τον βασικό λόγο «αλλοίωσης» μιας σχέσης; Ναι, είναι δυνατό! Και πλέον, ο Τζακ Γκρίλις το γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλον, μαθαίνοντας πως τα 100 εκατομμύρια δεν θα έπρεπε ποτέ να διαφοροποιήσουν την αγάπη του προς την Άστον Βίλα!  



Η βουτιά... 100 εκατομμυρίων που έβαλε τέλος στη σχέση ζωής ανάμεσα σε Γκρίλις και Βίλα! (vids)

Με τον… χειρότερο δυνατό τρόπο φρόντισε ο Τζακ Γκρίλις να «χαλάσει» τη σχέση του με την Άστον Βίλα. Σε τέτοιες περιπτώσεις άλλωστε, μία στιγμή σε μία αναμέτρηση που έχει ή όχι βαθμολογική σημασία, είναι ικανή να δημιουργήσει «χαώδεις» διαφορές. Να προκαλέσει ένταση και να μην επιτρέψει ποτέ στο γυαλί να κολλήσει και πάλι στην θέση του.

Αυτό ακριβώς συνέβη στη σχέση ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Τζακ Γκρίλις. Ο Άγγλος επιθετικός, που αναδείχθηκε μέσω των «χωριατών», που πέρασε μεγάλο μέρος του ποδοσφαιρικού του βίου στο «Βίλα Παρκ» και έφτασε να αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου, τα… κατέστρεψε όλα, εξαιτίας μιας επιλογής του.

 

 

Να πέσει δίχως να τον ακουμπήσει κανείς, στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την πρώην ομάδα του, στο Έτιχαντ. Το χειρότερο; Η αναμέτρηση σε εκείνο το χρονικό σημείο, ήταν ήδη στο 2-0 υπέρ των «πολιτών». Ο Γκρίλις αισθάνθηκε επαφή, αλλά αυτή προέκυψε αποκλειστικά από το ένα του πόδι στο… άλλο, έπεσε στην περιοχή και κέρδισε ένα πέναλτι, που στο φινάλε δεν άλλαξε την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά πρόδωσε μία εμπιστοσύνη.

 

Αυτή που είχε «χτίσει» ο Άγγλος με το κοινό των φιλοξενούμενων. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ήταν αρχηγός τους και πιθανώς όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν θα πάψει να αποτελεί και την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία τους…

 


Άξιζαν λοιπόν Τζακ τα 100 εκατομμύρια; Διότι περισσότερο από κάθε τι, το σημαντικότερο όλων στο ποδόσφαιρο είναι η ευγενής άμυλα. Και σε ένα ματς που βρίσκεται στο 2-0 υπέρ της νέας σου ομάδας, σαφώς ανώτερη της προηγούμενης, δεν θα έπρεπε να πέσεις έτσι… Και η επιλογή αυτή δεν κοστολογείται!

Δημήτρης Μανάκος