Μέχρι και ο Φαές έχει περισσότερα γκολ από τους επιθετικούς της Λίβερπουλ… κι ας τα πέτυχε σε λάθος εστία!

Η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Είτε ηθελημένα, είτε όχι. Είτε στο σωστό τέρμα, είτε στο λάθος. Ο Βουτ Φαές γνωρίζει ότι έχει δυο γκολ στον λογαριασμό του. Αυτογκόλ, για την ακρίβεια. Κι όμως, τόσα δεν έχει πετύχει κανείς από τους επιθετικούς της Λίβερπουλ από την επανέναρξη της Πρέμιερ μετά το Μουντιάλ!  



Μέχρι και ο Φαές έχει περισσότερα γκολ από τους επιθετικούς της Λίβερπουλ… κι ας τα πέτυχε σε λάθος εστία!

Η κάκιστη περίοδος που διανύουν οι «κόκκινοι» αποτυπώνεται και στην τρομερή αδυναμία των Σαλάχ, Νούνιες, Χάκπο να το πάρουν πάνω τους, τη στιγμή που δεν έχουν και τη βοήθεια των μακροχρόνια απόντων, Ντίας και Ζότα, αλλά και του Ρομπέρτο Φιρμίνο…

Όσο κι αν προσπαθούν οι Πρωταθλητές του 2020, τίποτα δεν πηγαίνει σωστά για εκείνους και ήρθε ακόμα μια κατραπακιά το Σάββατο στην έδρα της Γουλβς. Ούτε εκεί σημειώθηκε γκολ. Ούτε εκεί βρήκαν δίχτυα οι στράικερ της Λίβερπουλ. Και από εκείνο το πολύ ζόρικο 2-1 επί της Λέστερ στις 30/12, ο Βουτ Φαές έχει πετύχει κάτι τρομερό.

Τα δυο δικά του αυτογκόλ είχαν διαμορφώσει το αποτέλεσμα και από την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, κανείς στη Λίβερπουλ δεν έχει σκοράρει έστω δυο φορές σε ματς της Λίγκας!