Τζόλης – Γιαννούλης: Συνυπήρξαν μετά από 300 ημέρες, σε 8ο διαφορετικό θεσμό!

Γεγονός είναι πλέον η επιστροφή του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς, με τον Έλληνα επιθετικό να παίρνει και χρόνο συμμετοχής στην ήττα της ομάδας του με 3-0 από τη Μπέρνλι. Συνυπήρξε ξανά με τον Δημήτρη Γιαννούλη και αμφότεροι βρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο ως συμπαίκτες, για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2022, σε 8η διαφορετική διοργάνωση.



Τζόλης – Γιαννούλης: Συνυπήρξαν μετά από 300 ημέρες, σε 8ο διαφορετικό θεσμό!

Πέρασαν περίπου 300 ημέρες από την τελευταία φορά που ο Χρήστος Τζόλης και ο Δημήτρης Γιαννούλης συνυπήρξαν σε μία αναμέτρηση της Νόριτς. Κάτι τέτοιο άλλωστε, δεν είχε λάβει χώρα από τον Απρίλιο του 2022, στην εντός έδρας ήττα των «καναρινιών» στην Premier League από τη Νιούκαστλ με 3-0.

Τότε, ο Έλληνας επιθετικός είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, με το τελικό αποτέλεσμα να έχει διαμορφωθεί ήδη και τον Τζόλη να μην καταφέρνει να κάνει τη διαφορά. Πλέον, η ιστορία επαναλήφθηκε σε διαφορετική διοργάνωση και φυσικά υπό διαφορετικές συνθήκες.

Η Μπέρνλι επικρατούσε με 3-0 στο «Κάροου Ρόουντ» και ο Βάγκνερ, που αντικατέστησε τον τότε προπονητή του συλλόγου, Ντιν Σμιθ, έριξε τον πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ στο ματς. Αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά, συμπεριλαμβανομένων των καθυστερήσεων, και βρέθηκε με τον Δημήτρη Γιαννούλη ως συμπαίκτης, για πρώτη φορά σε επίπεδο Championship!

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης μάλιστα, είναι πως έχουν συνυπάρξει την ίδια χρονική στιγμή σε κοινή αναμέτρηση, σε 40 ματς στην καριέρα τους, με τουλάχιστον οκτώ από αυτά, να λαμβάνουν χώρα σε διαφορετικό θεσμό!

Ο λόγος για τη Super League, το Κύπελλο Ελλάδος, την Premier League, το Λιγκ Καπ, το FA Cup, το Nations League, τα προκριματικά του Champions League, το Europa League και αισίως την Championship! Εντυπωσιακό, με τον Τζόλη να θέλει ακόμη 10 ματς «παρέα» στον Γιαννούλη, ώστε να ισοφαρίσουν τον αριθμό των παιχνιδιών που έχει συνυπάρξει με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, με τον Μιχαηλίδη προς το παρόν να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας (50 ματς δίπλα στον Τζόλης).

Δημήτρης Μανάκος