Για εκείνη την ασίστ απέναντί της στο ματς με τη Λειψία, ο Σάμπιτσερ έγινε κάτοικος «Ολντ Τράφορντ»! (vid)

Την θυμάστε εκείνη την ασίστ; Μία τρομερή πάσα, στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λειψία, στα πλαίσια του Champions League, την περίοδο του κορονοϊού! Για εκείνη την πάσα, ο Μάρσελ Σάμπιτσερ είναι πλέον κάτοικος «Ολντ Τράφορντ»!



Για εκείνη την ασίστ απέναντί της στο ματς με τη Λειψία, ο Σάμπιτσερ έγινε κάτοικος «Ολντ Τράφορντ»! (vid)

Ήταν δεδομένο πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιχειρούσε να προβεί σε προσθήκη, την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, από τη στιγμή που ο Κρίστιαν Έρικσεν τέθηκε εκτός λόγω τραυματισμού.

Έμοιαζε σίγουρο, με τους παίκτες που της προτάθηκαν να είναι αναρίθμητοι, αλλά εκείνη να κάνει την επιλογή της. Πήρε τον Μάρσελ Σάμπιτσερ. Έναν ποδοσφαιριστή που προοδεύει συνεχώς και που κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, όταν πήρε μεταγραφή από τη Λειψία στη Μπάγερν Μονάχου.

Φέτος όμως, ο χρόνος συμμετοχής του ήταν περιορισμένος και οι «κόκκινοι διάβολοι» εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση. Τον ζήτησαν, ήθελε και το deal ολοκληρώθηκε άμεσα, με τον Αυστριακό να μπορεί άμεσα να βοηθήσει.

Τον ξέρει άραγε η Γιουνάιτεντ; Τον έχει αντιμετωπίσει ποτέ; «Ναι» είναι η απάντηση, την περίοδο του κορονοϊού, όταν συνάντησε τη Λειψία στα πλαίσια των ομίλων του Champions League, 2020-21!

Τότε ο Σάμπιτσερ ξεχώρισε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Αποκορύφωμα; Η εκπληκτική ασίστ του για το 1-0 της ομάδας του στη Γερμανία (νίκη με 3-2 εν τέλει), για τον Ανχελίνο, που δίχως κοντρόλ άνοιξε το σκορ. Πλέον, δεν θα τα κάνει απέναντί της, αλλά με τη φανέλα της.

Δείτε την φοβερή ασίστ του στο 0:20:

 

Marcel Sabitzer, welcome to Old Trafford!

Δημήτρης Μανάκος