Άλλη μια φορά ο Καζεμίρο έχει σκοράρει δις σε έναν αγώνα! (vid)

Ο Καζεμίρο σκόραρε δις σε τέσσερα λεπτά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Ρέντινγκ και αυτό το έχει καταφέρει άλλη μια φορά στην καριέρα του, λίγο καιρό προτού εμφανιστεί και σοκάρει την ανθρωπότητα ο κορονοϊός...



Άλλη μια φορά ο Καζεμίρο έχει σκοράρει δις σε έναν αγώνα! (vid)

Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει καταφέρει ν' αποτελεί έναν από τους καλύτερους χαφ της Πρέμιερ Λιγκ, αφήνοντας την Μαδρίτη και μετακομίζοντας στο Μάντσεστερ με στόχο να βοηθήσει πραγματικά κι όχι απλά να στηριχτεί στην φήμη και τα επιτεύγματά του. 

Στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στην Ρέντινγκ βρήκε δυο φορές δίχτυα, από ασίστ των συμπατριωτών του, Φρεντ και Άντονι, για να οδηγήσει προς την πρόκριση στους «16». 

Ανάλογο επίτευγμα με... διπλό «χτύπημα» σε μια αναμέτρηση, έχει καταγράψει μόλις άλλη μια φορά στην καριέρα του στο παρελθόν και το είχε κάνει λίγο καιρό προτού ο κορονοϊός μάς αλλάξει όλους, τελείως...

Ήταν Ιανουάριος του 2020 (18/01) και ένα παιχνίδι με την Σεβίλλη στο «Μπερναμπέου», όταν τότε είχε χαρίσει μόνος του τη νίκη (2-1) με γκολ στο 57' και το 69', με τον Λουκ Ντε Γιόνγκ να έχει ισοφαρίσει προσωρινά ανάμεσα σε αυτό το διάστημα. 


 

Κώστας Ζάλιαρης