Η Νιούκαστλ φτάνει σε στόχους παραδίδοντας μαθήματα διατήρησης clean sheet! (vid)

Στην Πρέμιερ, την τελευταία φορά που η Νιούκαστλ είχε δεχθεί γκολ από αντίπαλο, ο Μέσι δεν είχε πάρει ακόμα Μουντιάλ στην καριέρα του! Τώρα, μετά και το 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, η ομάδα του Έντι Χάου συνεχίζει απτόητη να μετράει clean sheets και να παραδίδει μαθήματα στα κλαμπ των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων!  



Η Νιούκαστλ φτάνει σε στόχους παραδίδοντας μαθήματα διατήρησης clean sheet! (vid)

Ο Νικ Πόουπ αποχώρησε ξανά από τον αγωνιστικό χώρο στο φινάλε αναμέτρησης της Νιούκαστλ, γνωρίζοντας πως τα δίχτυα της εστίας του κουνήθηκαν… μονάχα από το αεράκι, αν και όποτε φύσηξε, στο St. Mary’s.

Το γκολ του Ζοέλιντον στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τις «καρακάξες» στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, το σύνολο του Χάου στρέφει το βλέμμα του προς τον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ» στα τέλη του Φλεβάρη και οι αμυντικές επιδόσεις… τρυπούν το ταβάνι!

Η Νιούκαστλ μετράει 16 clean sheets σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι και αυτή τη στιγμή, κάτι που είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει στο συγκεκριμένο κομμάτι οποιαδήποτε άλλη ομάδα σε οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης!


Κώστας Ζάλιαρης