Κρίσταλ Πάλας: Το πρώτο stop στην Γιουνάιτεντ παρά το προβάδισμα στην ανάπαυλα

Το έκανε στο χειρότερο σημείο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Πάλας έγινε η πρώτη ομάδα που καταφέρνει φέτος να στερήσει τη νίκη από το σύνολο του Τεν Χαγκ, παρά το γεγονός πως το σκορ ήταν υπέρ των «κόκκινων διαβόλων» στην ανάπαυλα του ματς.  



Κρίσταλ Πάλας: Το πρώτο stop στην Γιουνάιτεντ παρά το προβάδισμα στην ανάπαυλα

Μερικές μέρες πριν το ντέρμπι με την Άρσεναλ που θα μπορούσε ξανά να βάλει νέα δεδομένα στην Πρέμιερ Λιγκ και στο κυνήγι της κορυφής, η Γιουνάιτεντ απέτυχε να επεκτείνει το σερί των νικηφόρων αγώνων της σε διψήφιο αριθμό σε όλες τις διοργανώσεις.

Το γκολ του Μπρούνο Φερνάντες δεν στάθηκε αρκετό, αφού ο Ολίσε στις καθυστερήσεις με τρομερή εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε και προκάλεσε μεγάλο και αρνητικό ταρακούνημα στους «κόκκινους διαβόλους». Άλλωστε, η ομάδα του Τεν Χαγκ δεν το είχε ξαναζήσει αυτό για φέτος.

Μόνο με κάτι τόσο σπουδαίο θα μπορούσε να συμβεί. Καμία άλλη ομάδα δεν είχε καταφέρει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να κόψει βαθμούς από την Γιουνάιτεντ, με την τελευταία να προηγείται στο σκορ στην ανάπαυλα. Και το έκανε η Πάλας με την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ολίσε στο 90’ + 1’.