Γκουαρδιόλα: «Τελείωσε η κουβέντα για το οφσάιντ, μόνο Τότεναμ στο μυαλό»

Με το σκεπτικό πως αφήνει πίσω του ό,τι δεν μπορεί να ελέγξει, ο Πεπ Γκουαρδιόλα από την πρώτη στιγμή σταμάτησε να σκέφτεται το γκολ του Μπρούνο στο ντέρμπι και την κουβέντα για τη διαιτησία. «Από τ’ αποδυτήρια είπα στους παίκτες μου να σκεφτούν την Τότεναμ»…  



Γκουαρδιόλα: «Τελείωσε η κουβέντα για το οφσάιντ, μόνο Τότεναμ στο μυαλό»

Οι «πολίτες» υποχώρησαν στο -8 από την κορυφή της Πρέμιερ με την ήττα (2-1) στο «Ολντ Τράφορντ» και πλέον επικεντρώνονται στο ματς με την Τότεναμ, το βράδυ της Πέμπτης.

Αποχωρώντας από το παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους» είχαν έντονο το παράπονο για το πρώτο γκολ των αντιπάλων και την κίνηση του εκτεθειμένου Ράσφορντ προς την μπάλα.

Το γκολ μέτρησε από τον Μπρούνο, ήρθε και η ανατροπή από την Γιουνάιτεντ και η Σίτι βρέθηκε ξανά σε απόσταση από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Και με δεδομένο το … κυνήγι που πρέπει να κάνει πλέον η Σίτι και την διαφορά που ενδεχομένως έκανε η επίμαχη φάση, ο Πεπ σχολίασε: «Τελείωσε, έμεινε εκεί αυτό. Δεν θα αλλάξει τίποτα πια. Ελέγχουμε, ό,τι μπορούμε. Από την πρώτη στιγμή στ’ αποδυτήρια μετά το ματς είπα στους παίκτες μου ότι σκεφτόμαστε την Τότεναμ».