Ολντ Τράφορντ: Σχέδιο ακόμα και για ολικό γκρέμισμα και εκ νέου ανέγερση!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει λάβει δυο διαφορετικά πλάνα για το θέμα της ανακατασκευής του Ολντ Τράφορντ και το ένα εξ αυτών είναι ξεκάθαρο ως προς την ανάγκη να γκρεμιστεί παντελώς το «Θέατρο των Ονείρων» και ν’ ανεγερθεί ένα νέο «σπίτι» για την ομάδα από την αρχή.  Ολντ Τράφορντ: Σχέδιο ακόμα και για ολικό γκρέμισμα και εκ νέου ανέγερση!

Η Daily Mail αναφέρει πως ο σύλλογος έχει λάβει δυο διαφορετικά σχέδια για τις σκέψεις που έχει ώστε ν’ ανανεώσει την έδρα της ομάδας.

Στο ένα που έχει κόστος 1 δισεκατομμύριο λίρες η διατήρηση του γηπέδου είναι σε πρώτο πλάνο με πολλές και μεγάλες εργασίες ανακαίνισης, όμως, υπάρχει κι άλλη μια επιλογή…

Έναντι 2 δισεκατομμυρίων λιρών, το πλάνο περιλαμβάνει το ολικό γκρέμισμα του «σπιτιού» της Γιουνάιτεντ ώστε ν΄ανεγερθεί ένα νέο, υπερσύγχρονο γήπεδο στην ίδια περιοχή!

Βέβαια, τα πάντα σε ό,τι αφορά το «Ολντ Τράφορντ» μπαίνουν σε αναβολή, μέχρι να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με την διαφαινόμενη πώληση των μετοχών από τους Γκλέιζερς και την έλευση της νέας εποχής στην οποία θα περάσει το κλαμπ.