Ο Ράσφορντ έχει τη μεγαλύτερη φόρα απ’ όλους μετά το Μουντιάλ!

Επέστρεψε δίχως να έχει «τσαλακωθεί». Αρχικά η αυτοπεποίθησή του κι έπειτα ο οργανισμός του. Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει αποφασίσει να πάει τη φετινή σεζόν… τρένο και επιδεικνύει τρομερή συνέπεια, όντας ο κορυφαίος σκόρερ στην Πρέμιερ στην… μετά Παγκοσμίου Κυπέλλου εποχή!  



Ο Ράσφορντ έχει τη μεγαλύτερη φόρα απ’ όλους μετά το Μουντιάλ!

Και που τελείωνε το ματς; Και που ήταν εξασφαλισμένη η πρόκριση; Ο Μάρκους Ράσφορντ δεν θα άφηνε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, ούτε θα χαλάρωνε. Στο 90’ και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης των προημιτελικών του Λιγκ Καπ απέναντι στην Τσάρλτον στο «Ολντ Τράφορντ»,  ο Άγγλος επιθετικός βρήκε δις τον δρόμο για τα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Αυτά τα δυο τέρματα ανέβασαν τον διεθνή ποδοσφαιριστή στα 7 μετά και την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των συλλόγων στην Αγγλία, έπειτα από την διακοπή που είχε σημειωθεί για έναν μήνα για χάρη του πρώτου χειμερινού Μουντιάλ.

Όλοι οι υπόλοιποι αστέρες της Πρέμιερ Λιγκ είναι χαμηλότερα σε επίπεδο τερμάτων μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, στις συμμετοχές τους σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει βρεθεί στα 4 γκολ, όσα έχουν και ο Κέιν – από τον οποίο κρέμεται η Τότεναμ – ο Μαχρέζ που διανύει θετική περίοδο στη Σίτι και χαροποιεί τον Πεπ, όπως επίσης και η… σταθερή αξία της Άρσεναλ, Έντι Ενκέτια, ο οποίος παίρνει φανέλα βασικού και… εκστασιάζεται.