Πήρε τα... πάντα και αποχώρησε στα 33 του: Έβαλε τέλος στην καριέρα του ο Γκάρεθ Μπέιλ! (pic)

Την απόφασή του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο κατέστησε επίσημη ο Γκάρεθ Μπέιλ, με τον Ουαλό να ανακοινώνει την απόσυρσή του και τον φίλαθλο ποδοσφαιρικό πλανήτη να τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε!



Πήρε τα... πάντα και αποχώρησε στα 33 του: Έβαλε τέλος στην καριέρα του ο Γκάρεθ Μπέιλ! (pic)

Τέλος σε μία καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις αποφάσισε να βάλει ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, αποφασίζοντας πως ήρθε η ώρα για μία νέα σελίδα στην ζωή του, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο «εθνικός σταρ» της Ουαλίας, φαίνεται πως επεξεργαζόταν την εν λόγω επιλογή πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήθελε να δώσει το παρών και εν συνεχεία αποφάσισε να καταστήσει επίσημη την επιλογή του, η οποία λαμβάνει χώρα άμεσα.

Κρεμά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, έχοντας τεράστια καριέρα σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, με τα πέντε Champions League που έχει κατακτήσει να τον καθιστούν σαφώς έναν από τους κορυφαίους την τελευταίας δεκαετίας.

Συνέδεσε φυσικά το όνομά του με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και με την Τότεναμ σε επίπεδο Premier League, δίχως να καταφέρει ποτέ να κατακτήσει κάποιον τίτλο στο «Νησί».

Πολλοί λένε πως το αίμα του είναι… κόκκινο και άσπρο, όπως η σημαία της εθνικής Ουαλίας και έχοντας καθοδηγήσει την χώρα του, στις μεγαλύτερες δυνατές διακρίσεις στον 21ο αιώνα, πήρε την απόφαση να πει «αντίο» στο ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας…

Δημήτρης Μανάκος