Τότεναμ: Η αρρώστια που καλείται να διορθώσει ο Κόντε

Αυτή τη φορά δεν υπήρξε καμία αντίδραση και η Άστον Βίλα έφυγε από το Λονδίνο και την έδρα της Τότεναμ με το υπέρ της 2-0 σε μια φανταστική έναρξη χρονιάς για την ομάδα του Έμερι. Ο Κόντε, όμως, καλείται να βρει το γιατρικό για την «αρρώστια» των «σπιρουνιών» τη φετινή σεζόν.  



Τότεναμ: Η αρρώστια που καλείται να διορθώσει ο Κόντε

Μετά το 2-2 στην έδρα της Μπρέντφορντ για την Boxing Day, όπου εκεί έσωσε τον ένα βαθμό με την επαναφορά στο σκορ, η Τότεναμ δεν κατάφερε κάτι αντίστοιχο το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς. Είδε τους Μπουέντια και Ντόουγκλας Λουίζ να σκοράρουν και να χαρίζουν τρομερό «τρίποντο» στην εντυπωσιακή, σε αυτό το ματς, Βίλα.

Ο Αντόνιο Κόντε είδε τους παίκτες του να μένουν πίσω στο σκορ για 10ο διαδοχικό ματς! Για 7η σερί αναμέτρηση πρωταθλήματος η Τότεναμ «επιτρέπει» στον αντίπαλο να πετύχει το πρώτο γκολ και καλείται να κυνηγήσει. Κι αυτό το κυνηγητό, ακόμα κι αν οδήγησε σε ορισμένα come-backs στο άμεσο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι πάντοτε θα βγαίνει η σωστή και αποτελεσματική αντίδραση.

Σε 7 απανωτά παιχνίδια της Πρέμιερ, τα «σπιρούνια» βλέπουν την εστία τους να παραβιάζεται προτού προλάβουν εκείνοι να το κάνουν και αυτή είναι η χειρότερη επίδοση της ομάδας από τον Νοέμβρη του 2010. Κάπως έτσι η Γιουνάιτεντ κατάφερε να προσπεράσει και να βρεθεί στην 4άδα, αν και οι αποστάσεις ακόμα είναι πολύ μικρές, ακόμα και από την Σίτι που είδε την Έβερτον να της παίρνει βαθμό στο Etihad…