«Μπλοκάρει» κόντρα στη Λιντς ο Ντε Μπρόινε: Η μοναδική ομάδα της Premier League, που ο Βέλγος έχει… μηδέν ασίστ!

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 της Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ», όμως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν μπόρεσε να καταγράψει ασίστ. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να λογίζεται ως τέτοια, με τα «παγώνια» να αποτελούν τη μοναδική ομάδα που ο Βέλγος έχει συναντήσει 2+ φορές, αλλά δεν έχει δώσει τελική πάσα!



«Μπλοκάρει» κόντρα στη Λιντς ο Ντε Μπρόινε: Η μοναδική ομάδα της Premier League, που ο Βέλγος έχει… μηδέν ασίστ!

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Μάντσεστερ Σίτι, στην επιστροφή της Premier League, με τους «πολίτες» να επικρατούν με 3-1 της Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» και τον Πεπ Γκουαρδιόλα να πανηγυρίζει την 3η του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις, κόντρα στον Τζέσι Μαρτς σε ολόκληρη την καριέρα του.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της συνάντησης, ήταν φυσικά ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, έφτασε τα 20 στην φετινή Premier League και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του θεσμού, που χρειάστηκε μόλις 14 ματς για να πράξει κάτι τέτοιο.

Υπάρχει άραγε κάτι πιο εντυπωσιακό από τον Νορβηγό, αναφορικά με όσα έλαβαν χώρα στο «Έλαντ Ρόουντ»; Φυσικά! Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος δεν μπόρεσε ούτε στην 3η φορά που τέθηκε αντιμέτωπος με τη Λιντς, να καταγράψει μία ασίστ. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να λογίζεται ως τέτοια, με τα «παγώνια» να αποτελούν τη μοναδική ομάδα που παίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Premier League, αλλά δεν έχει «πληγωθεί» από πάσα του Βέλγου.

Στην ίδια κατηγορία εντάσσεται και η Νότιγχαμ Φόρεστ, την οποία όμως ο Ντε Μπρόινε έχει συναντήσει μόλις μία φορά. Η μοναδική λοιπόν ομάδα, που έχει τεθεί αντιμέτωπος σε 2+ περιπτώσεις, που παίζει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, και δεν έχει δεχθεί γκολ από πάσα του Ντε Μπρόινε, είναι η Λιντς!

Άμεση η συμμετοχή του χθες στον τρόπο παιχνιδιού των «πολιτών», είχε… ασίστ πριν την ασίστ, αλλά η «κατάρα» απέναντι στο σύνολο του Τζέσι Μαρτς καλά κρατεί… Οξύμωρο φυσικά, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ντε Μπρόινε μετρά 75 τελικές πάσες κόντρα στις ομάδες της Premier League, αλλά… μηδέν όταν συναντά τη Λιντς!

Αναλυτικά, οι ασίστ του Κέβιν Ντε Μπρόινε κόντρα στις ομάδες της Premier League:

Σαουθάμπτον: 9

Κρίσταλ Πάλας: 8

Λίβερπουλ: 7

Νιούκαστλ: 7

Τότεναμ: 6

Γουέστ Χαμ: 6

Άστον Βίλα: 5

Έβερτον: 4

Μπράιτον: 4

Φούλαμ: 4

Λέστερ: 4

Γουλβς: 4

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 3

Μπόρνμουθ: 2

Τσέλσι: 1

Μπρέντφορντ: 1

Λιντς: -

*Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η μοναδική ομάδα που έχει αντιμετωπίσει μόλις μία φορά!

Δημήτρης Μανάκος