Ο Αϊτ - Νούρι έγινε ο πρώτος παίκτης της Γουλβς που σκοράρει μετά το… 56’!

Απίστευτο και όμως… αληθινό! Κανένας παίκτης της Γουλβς δεν είχε καταφέρει να σκοράρει φέτος, σε επίπεδο Premier League, μετά το 56ο λεπτό. Το κατάφερε ο Αϊτ - Νούρι απέναντι στην Έβερτον, και κάπως έτσι οι «λύκοι» πήραν αυτό που τους άξιζε!



Ο Αϊτ - Νούρι έγινε ο πρώτος παίκτης της Γουλβς που σκοράρει μετά το… 56’!

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Γουλβς απέναντι στην Έβερτον, στη Boxing Day, με την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα να ανατρέπει την κατάσταση στο «Γκούντισον Παρκ» και να φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, από μία έδρα που σαφώς και δεν ήταν η ίδια το φαβορί.

Δεν επηρεάστηκε από το γκολ του Μίνα, έδειξε να έχει πλάνο, ισοφάρισε με το 3ο γκολ του Ντάνιελ Ποντένσε στην χρονιά και εν τέλει πήρε τη νίκη, με τον Αϊτ - Νούρι να σκοράρει για 2η συνεχόμενη φορά, υπό τις οδηγίες του Μάνουελ Λοπετέγκι.

Έκανε την αρχή στο ματς με την Τζίλιγχαμ, κεφαλαιοποίησε την αγωνιστική του βελτίωση απέναντι στην Έβερτον και το πρώτο «διπλό» της Γουλβς στην χρονιά είναι γεγονός!

Ποιο είναι όμως το εντυπωσιακό της υπόθεσης; Είναι μόλις η 2η φορά σε επίπεδο Premier League, που η Γουλβς σκοράρει δις σε ένα παιχνίδι. Συνέβη στην ήττα με 3-2 από τη Μπράιτον, και η ιστορία επαναλήφθηκε στο «Γκούντισον Παρκ»! Ήταν όμως και η πρώτη φορά που οι «λύκοι» βρήκαν δίχτυα φέτος μετά το… 56’.

Σκόραραν μάλιστα σε ιδανικό χρονικό σημείο, στο 87ο λεπτό, δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στα «ζαχαρωτά» και ο Μάνουελ Λοπετέγκι ξεκινά ιδανικά την θητεία του στο «Μολινό», με στόχο να βγάλει τη Γουλβς από το αδιέξοδο…

Δημήτρης Μανάκος