Απίστευτα πράγματα στα πέναλτι του Τσάρλτον – Μπράιτον, με 7 εύστοχα σε 14 εκτελέσεις! (vid)

Απίστευτα πράγματα έλαβαν χώρα στην διαδικασία των πέναλτι ανάμεσα σε Τσάρλτον και Μπράιτον, στα πλαίσια των «16» του Λιγκ Καπ, με τους «γλάρους» να αποκλείονται, έχοντας αστοχήσει στα τέσσερα από τα επτά πέναλτι που εκτέλεσαν!  



Απίστευτα πράγματα στα πέναλτι του Τσάρλτον – Μπράιτον, με 7 εύστοχα σε 14 εκτελέσεις! (vid)

Μία μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει το Λιγκ Καπ και τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της στον 21ο αιώνα έχασε η Μπράιτον, η οποία ναι μεν ήταν ανώτερη από την Τσάρλτον, στην φάση των «16» του Λιγκ Καπ, όμως το τελικό 0-0 οδήγησε το ματς στην διαδικασία των πέναλτι.

 

 

Και εκεί, πέραν του γεγονότος πως οι γηπεδούχοι προκρίθηκαν, παρακολουθήσαμε μία από τις χειρότερες διαδικασίες πέναλτι στα… χρονικά του θεσμού! Τουλάχιστον αυτό έγραφαν οι Άγγλοι στο twitter, με τη «ρώσικη ρουλέτα» να ολοκληρώνεται στο 4-3, ύστερα από… 14 πέναλτι!

 

Η Μπράιτον για την ακρίβεια, έβαλε μόλις τα τρία από τα επτά που εκτέλεσε, με τους Γκρος, Τροσάρ, Μαρτς και Καϊσέδο να αστοχούν. Κάτι ανάλογο συνέβη και από την άλλη πλευρά, αλλά εν τέλει, το πέναλτι του Λεβέλ ήταν αυτό που έστειλε την Τσάρλτον στα προημιτελικά του θεσμού!

Δημήτρης Μανάκος