Ίδιες πιθανότητες κατάκτησης οι Κέιν και… Μέσι – Στην κορυφή η Βραζιλία, 7ο στους «8» το Μαρόκο!

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τα πρώτα προγνωστικά, αναφορικά με την κατάκτηση του Μουντιάλ, έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Στην κορυφή βρίσκεται η Βραζιλία, στην 4η θέση η Αγγλία, μαζί με την Αργεντινή, την στιγμή που το Μαρόκο, έχει πιο πολλές πιθανότητες να φτάσει στο «θαύμα» από όσες η προηγούμενη φιναλίστ, η Κροατία!  



Ίδιες πιθανότητες κατάκτησης οι Κέιν και… Μέσι – Στην κορυφή η Βραζιλία, 7ο στους «8» το Μαρόκο!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η έναρξη των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το ενδιαφέρον φυσικά να στρέφεται σε δύο πολύ σοβαρά ζητήματα. Στο αν η Βραζιλία θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Κροατίας και αν η Αργεντινή θα κάνει το ίδιο με την Ολλανδία, ώστε να τεθούν αντιμέτωπες στους ημιτελικούς, και στο τι μέλλει γενέσθαι στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Γαλλία.

Εκεί που τα «τρία Λιοντάρια» θα κληθούν να κάνουν μία υπέρβαση. Να πετάξουν εκτός συνέχειας του Μουντιάλ την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και να οδηγηθούν σε έναν ημιτελικό, για 3ο συνεχόμενο μεγάλο τουρνουά, στον οποίο θα συναντήσουν τον νικητή του ζευγαριού της Πορτογαλίας με το Μαρόκο.

Όπως είναι λογικό, μερικές ώρες πριν από το σφύριγμα της έναρξης της συνάντησης της «Σελεσάο» με την ομάδα του Λούκα Μόντριτς, τα πρώτα προγνωστικά έχουν κάνει την εμφάνισή τους, αναφορικά με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλλου.

Ποια ομάδα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσει; Η Βραζιλία, για να το αφιερώσει στον Πελέ, για πρώτη φορά μετά το 2002. Ακολουθούν οι «τρικολόρ» του Ολιβιέ Ζιρού των 52 γκολ και του Κίλιαν Εμπαπέ, που είναι πρώτος σκόρερ στο τουρνουά, για να μπουν εν συνεχεία στην εξίσωση οι «φίλοι» του Λιονέλ Μέσι, η Αργεντινή, η Αγγλία (με ίδιο ποσοστό) και η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως αναμενόταν, χαμηλότερα βρίσκεται η Ολλανδία, μέχρι φυσικά αποδείξεως του εναντίου, με το Μαρόκο να ξεπερνά σε πιθανότητες την Κροατία, ώστε να φτάσει στους «4», για πρώτη φορά στην ιστορία της Αφρικής!

Μένει να δούμε τι πρόκειται να συμβεί στην φάση των «8», με την Αγγλία σαφώς να ανεβάζει κατακόρυφα τις «μετοχές» της, σε περίπτωση που κρατήσει και 4ο clean sheet και αποκλείσει τους Γάλλους στο επικείμενο ματς του Σαββάτου (10/12)!

Ας δούμε μέχρι τότε τις αποδόσεις για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

Βραζιλία1,62

Γαλλία: 4,00

Αργεντινή: 5,50

Αγγλία: 5,50

Πορτογαλία: 6,00

Ολλανδία: 14,00

Μαρόκο: 25,00

Κροατία: 33,00

Δημήτρης Μανάκος