Λίβερπουλ: Ετοιμάζεται πρόταση για την ακριβότερη αγοραπωλησία ομάδας της Πρέμιερ!

Η Μέση Ανατολή ενεργοποιείται τρομερά στο αγγλικό ποδόσφαιρο και βάσει δημοσιεύματος, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις μετοχές της Λίβερπουλ, με την προσφορά που φέρεται να ετοιμάζεται, να είναι ικανή για την πιο ακριβή αγοραπωλησία συλλόγου της Πρέμιερ Λιγκ!  Λίβερπουλ: Ετοιμάζεται πρόταση για την ακριβότερη αγοραπωλησία ομάδας της Πρέμιερ!

Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ, Ντέιβιντ Λιντς, Σαουδάραβες και Καταριανοί έχουν «συμμαχήσει» σε ένα κονσόρτιουμ που μπορεί να προσφέρει στη Λίβερπουλ έως και 3,2 δισ.λίρες!

Τις προηγούμενες ημέρες γινόταν λόγος για «στροφή» των Αμερικανών ιδιοκτητών στην αναζήτηση «συμπαικτών» κι όχι για ολοκληρωτική πώληση των μετοχών τους, ωστόσο, η Μέση Ανατολή έχει δραστηριοποιηθεί… στο φουλ μετά και την εξαγορά της Νιούκαστλ.

Αν τυχόν προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα και το κονσόρτιουμ εκ Σαουδικής Αραβίας και Κατάρ καταθέσει την πρόταση των 3,2 δισ.λιρών, θα πρόκειται για την ευκαιρία να γίνει η ακριβότερη αγοραπωλησία στα χρονικά των κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ.