Σαουδάραβες έτοιμοι για Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ... με την βοήθεια και της Κυβέρνησης!

Οι Σαουδάραβες μετά τη Νιούκαστλ ονειρεύονται να έχουν δικούς τους ανθρώπους στην κεφαλή και των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τώρα που οι δύο κορυφαίοι αγγλικοί σύλλογοι βρίσκονται σε διαδικασία πώλησης! Η Κυβέρνησης ενισχύει την προσπάθεια που θα γίνει για τις μετοχές των δύο κλαμπ! 



Σαουδάραβες έτοιμοι για Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ... με την βοήθεια και της Κυβέρνησης!

Η Νιούκαστλ άλλαξε άμεσα ρότα και διεκδικεί πλέον ευρωπαϊκή θέση στην Πρέμιερ Λιγκ εντυπωσιάζοντας με τα άλματα προόδου στο αγωνιστικό τοπίο μετά και την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τους Σαουδάραβες. 

Βλέποντας αυτό, αλλά και την ευκαιρία που παρουσιάζεται πλεόν στις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας θέλει περισσότερους δικούς της επιφανείς ανθρώπους στην κεφαλή των αγγλικών ομάδων, με αποτέλεσμα να δηλώνει την στήριξή της σε όσους θα προσπαθήσουν να πάρουν τις μετοχές των «κόκκινων» και των «κόκκινων διαβόλων». 

Αυτό κατέστη σαφές από τον Υπουργό Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπα, Αμπντουλαζίζ μπιν Τουρκί Αλ Φαϊσάλ, ο οποίος βέβαια το προχώρησε πολύ περισσότερο και έκανε λόγο για ... συνύπαρξη των Μέσι και Κριστιάνο στην Λίγκα της πατρίδας του. 

Υπενθυμίζεται πως ο Πορτογάλος είχε δεχθεί εξωπραγματική πρόταση για να παίξει στην Saudi Pro League, αλλά παρά το γεγονός πως αυτά τα χρήματα δεν θα έβρισκε πουθενά αλλού παγκοσμίως, επέλεξε να παραμείνει επί ευρωπαϊκού εδάφους. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης