Ο καθηγητής του Μάντισον θα ψάχνει πού να κρυφτεί…

Πώς είναι να λες σε ένα παιδί ότι δεν θα καταφέρει ποτέ να πιάσει το πιο μεγάλο του όνειρο; Και πώς είναι να βλέπεις πολλά χρόνια μετά το παιδάκι εκείνο να διαπρέπει στην Πρέμιερ και να φτάνει μέχρι και το Μουντιάλ; Μονάχα ο… καθηγητής του Τζέιμς Μάντισον μπορεί να το απαντήσει. Αν τον βρει κανείς, φυσικά…  



Ο καθηγητής του Μάντισον θα ψάχνει πού να κρυφτεί…

Ο μεσοεπιθετικός της Λέστερ κατάφερε με όσα έκανε μέσα στο 2022, έχοντας 17 γκολ και 10 ασίστ, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και να κληθεί… την τελευταία στιγμή για να βρίσκεται στην πτήση για Κατάρ.

Άλλωστε και ο ομοσπονδιακός κόουτς των «τριών λιονταριών» παραδέχθηκε πως η τελική απόφαση πάρθηκε πριν από μερικές εβδομάδες με τα πιο φρέσκα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί από τη φετινή σεζόν. Και παρά την κακή εικόνα των «αλεπούδων» στο πρωτάθλημα, ο Μάντισον τα κατάφερε.

Εκείνος δεν θα ξεχάσει ποτέ τα λόγια ενός από τους καθηγητές του, ο οποίος δεν είχε πιστέψει σ’ εκείνον. «Μου είχε πει “μια στο εκατομμύριο αν θα γίνεις ποδοσφαιριστής” και του απάντησα “εγώ αγαπώ αυτή τη μόλις μια πιθανότητα…”».

Και ο Τζέιμς τα κατάφερε! Και ήταν τόσο δίκαιο που έπρεπε να γίνει πράξη! Και έχει στα χέρια του «εισιτήριο» για το Κατάρ!