Ο Φιρμίνο σκοράρει περισσότερο απΆ όσους βρέθηκαν στην αποστολή της Βραζιλίας για το Κατάρ!

Αν και απέδειξε ότι θα πρέπει να υπολογίζεται κανονικότατα κι όχι απλά να καλύπτει κενά όταν υπάρχουν τραυματίες στη γραμμή κρούσης, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο μάλλον άδικα έχασε μια θέση στην αποστολή της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μάλιστα, οι επιδόσεις του στη φετινή σεζόν, είναι καλύτερες από τους συμπατριώτες του που θα παίξουν στη διοργάνωση!  



Ο Φιρμίνο σκοράρει περισσότερο απΆ όσους βρέθηκαν στην αποστολή της Βραζιλίας για το Κατάρ!

Ο «Μπόμπι» τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά έχει καταφέρει να είναι τρομερά αξιόπιστη επιλογή για τον Γιούργκεν Κλοπ και να εκμεταλλεύεται τις περιστάσεις για να παίρνει φανέλα βασικού μαζί με τους Σαλάχ και Νούνιες. Βέβαια, σίγουρα βοήθησαν οι τραυματισμοί των Λουίς Ντίας και Ντιόγο Ζότα, ωστόσο, ο Βραζιλιάνος κάνει όλη τη δουλειά, ακόμα κι αν έχει χάσει τον «εμπορικό» του τόνο.

Σε σχέση με τους συμπατριώτες του που βρίσκονται στα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή της «σελεσάο» για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ο Φιρμίνο είναι καλύτερος!

Έχει σκοράρει 6 φορές και έχει 3 ασίστ σε 12 αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ για φέτος, με τους Ζεσούς, Μαρτινέλι, Ριτσάρλισον και ¶ντονι να μην έχουν τα γκολ του επιθετικού της Λίβερπουλ!