Απίθανη… 15η αγωνιστική: Έντεκα γκολ σε τέσσερα πρώτα ημίχρονα, δύο αποβολές και 4 πέναλτι! (vids)

Τρομερά πράγματα λαμβάνουν χώρα στην 15η αγωνιστική της Premier League, με τα 4 πρώτα παιχνίδια της αγωνιστικής να έχουν αθροιστικά 11 γκολ στα πρώτα ημίχρονα, 4 πέναλτι και δύο αποβολές…



Απίθανη… 15η αγωνιστική: Έντεκα γκολ σε τέσσερα πρώτα ημίχρονα, δύο αποβολές και 4 πέναλτι! (vids)

Ένα ημίχρονο στην αγωνιστική της Premier League μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα. Κυριολεκτικά τα πάντα. Καλύτερη απόδειξη άλλωστε από όσα έχουν λάβει χώρα στην 15η στροφή του πρωταθλήματος, μόνο στο πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεων, δύσκολα μπορεί να βρει κανείς.

Και το λέμε αυτό, διότι στα πρώτα 45 λεπτά των ματς, έχουν όλα γκολ. Και κανένα δεν έχει μόνο ένα. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ισόπαλη με 1-1 με τη Φούλαμ, η Μπράιτον στο «Μολινό» προηγήθηκε, είδε τη Γουλβς να ανατρέπει την κατάσταση και πήγε στα αποδυτήρια με το 2-2, η Μπρέντφορντ ισοφάρισε στα «χασομέρια» τη Νότιγχαμ Φόρεστ και η Μπόρνμουθ γύρισε… τούμπα το ματς με την Λιντς, πριν την συμπλήρωση των 45’.

Μέσα σε όλα αυτά, έχουμε πέναλτι σε κάθε ματς! Πέναλτι για τη Γουλβς, προκειμένου ο Νέβες να κάνει το 2-1, πέναλτι για τη Λιντς, για να προηγηθεί απέναντι στα... κεράσια, πέναλτι για τη Φούλαμ, για να σκοράρει στο «Έτιχαντ» και πέναλτι της Μπρέντφορντ, για να δεθεί και πάλι γκολ ο Ντιν Χέντερσον.

Δεν τελειώσαμε… Υπάρχουν και δύο αποβολές. Αυτή του Ζοάο Κανσέλο, στην παράβαση πάνω στον Γουίλσον και αυτή του Σεμέντο της Γουλβς στο 45+5’ του ματς με τη Μπράιτον!

Απίθανα πράγματα και είμαστε μόνο στα μισά… Έντεκα γκολ, δύο αποβολές και πέναλτι που ισούνται με τα τέσσερα ματς που εξελίσσονται! Ή αλλιώς, απλά… Premier League!

Δείτε τα αποτελέσματα των ημιχρόνων…

Γουλβς – Μπράιτον 2-2

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ 1-1

Λιντς – Μπόρνμουθ 1-2

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπρέντφορντ 1-1

Δημήτρης Μανάκος