Πήρε το γκολ ο Σαλάχ, ισοφάρισε τον Τζέραρντ στην κορυφή!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ το είχε… άγχος αν του πίστωσε τελικά η UEFA το πρώτο από τα δυο γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στη Νάπολι κι έτσι ισοφάρισε τον Στίβεν Τζέραρντ στο σκοράρισμα με την κόκκινη φανέλα στο Τσάμπιονς Λιγκ.  



Πήρε το γκολ ο Σαλάχ, ισοφάρισε τον Τζέραρντ στην κορυφή!

Ο Αιγύπτιος αστέρας χάρηκε που η κεφαλιά του Νούνιες στο 85’ έγινε δύσκολη για τον Μέρετ και ο πορτιέρε της Νάπολι… πρόλαβε τη μπάλα προτού περάσει την τελική γραμμή. Το έκανε εκείνος με το σουτ στο «ριμπάουντ» για ν’ ανοίξει το σκορ προτού ο Ουρουγουανός χριστεί κι εκείνος σκόρερ στο 90’ + 7’ με τη φάση για την οποία όλοι περίμεναν τον VAR, με τον Φαν Ντάικ να μην πιστεύει ότι ο συμπαίκτης του έκλεψε το γκολ που θα πετύχαινε εκείνος.

Ο Σαλάχ κατάφερε με το τέρμα κόντρα στους «παρτενοπέι» να φτάσει στα 41 γκολ με την κόκκινη φανέλα όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται με το κλαμπ στο Τσάμπιονς Λιγκ και ισοφάρισε την επίδοση που μέχρι πρότινος ήταν ιστορική για τον Στίβεν Τζέραρντ.

Ο θρυλικός Stevie G είχε σταματήσει στα 41 γκολ και τώρα ο «Φαραώ» τον έφτασε και φυσικά στα νοκ-άουτ θα έχει την ευκαιρία να τον ξεπεράσει και να γίνει ο απόλυτος σκόρερ των «κόκκινων» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.