Στα… ύψη η Άρσεναλ με την πιο νεανική ομάδα

Ο Αρτέτα είναι περήφανος για τα… παιδιά του που συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στη φετινή Πρέμιερ. Η επίδοση της πιο νεανικής ομάδας σε ολόκληρη την Λίγκα, είναι ένα ιδιαίτερο παράσημο για τον Ισπανό κόουτς και όσα έχουν καταφέρει οι «κανονιέρηδες» μέχρι στιγμής.  



Στα… ύψη η Άρσεναλ με την πιο νεανική ομάδα

Μετά και το 5-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ και τη διασκέδαση που προσφέρει η ομάδα του Αρτέτα στους οπαδούς που κλείνουν θέση στο «Έμιρεϊτς», οι Λονδρέζοι επέστρεψαν στην κορυφή. Εκεί είχε κατοικήσει για λίγες ώρες η Σίτι μετά το 1-0 επί της Λέστερ, όμως, οι φετινοί πρωτοπόροι δείχνουν κάτι παραπάνω από ικανοί για πρωταθλητισμό.

Αυτός ο πρωταθλητισμός λαμβάνει χώρα με ομάδα που σε γενική εικόνα 11άδας στα ματς που έχουν διεξαχθεί, έχει μέσο όρο ηλικίας στα 24 έτη και τις 203 ημέρες! Φυσικά είναι η καλύτερη επίδοση της Πρέμιερ για φέτος!

Ακολουθεί η Σαουθάμπτον με 24 έτη και 284 ημέρες, η Λιντς με 25 έτη και 131 ημέρες, η Νότιγχαμ Φόρεστ με 26 έτη και 28 ημέρες και έπειτα είναι η Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ με 26 έτη και 95 ημέρες…