Λισάντρο: Τι να το κάνεις το μπόι, όταν έχεις τέτοια μαχητική ψυχή...

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που στην πράξη, έχει κάνει όλο τον κόσμο να τον παραδεχθεί και να πάρει πίσω όσα λόγια είχε πει προτού τον δει εν δράσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Λισάντρο Μαρτίνες είναι... διάολος τσέπης και παρά το μπόι που μπορεί να του λείπει για στόπερ, κάνει τους αντιπάλους του να τον φοβούνται. Κανονικότατα!  



Λισάντρο: Τι να το κάνεις το μπόι, όταν έχεις τέτοια μαχητική ψυχή...

Ο Αργεντινός αμυντικός στο Άμστερνταμ είχε το παρατσούκλι «χασάπης». Και κάτι παραπάνω ήξεραν οι Ολλανδοί οπαδοί του Άγιαξ. Δεν σήμαινε ότι ο άνθρωπος αυτός έπεφτε στα πόδια του αντιπάλου δίχως σκέψη και δίχως ορθό τρόπο. Κάθε άλλο...

Έχει τέτοιο μυαλό και τέτοια μαχητική ψυχή που ξέρει ακριβώς τι να κάνει κι ας βάζει τα δικά του πόδια στη φωτιά συνεχώς. Ή και όλο του το σώμα. Θα βγαίνει από το γήπεδο γνωρίζοντας ότι έχει ιδρώσει κάθε σημείο της φανέλας.

Με εκείνον μπροστά του ο Ντε Χέα παίρνει περισσότερο θάρρος, ο Βαράν ή ο Μαγκουάιρ ή όποιος είναι παρτενέρ του τέλος πάντων βλέπουν ότι πρέπει ν' αρχίσουν να παίζουν κι εκείνοι σαν αυτόν και ο Λισάντρο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Απέναντι στη Γουέστ Χαμ το απόγευμα της Κυριακής έκανε ακόμα ένα από τα εξαιρετικά παιχνίδια του στα μετόπισθεν, συνείσφερε στη διατήρηση του μηδέν που ήταν καθοριστικό αφού η Γιουνάιτεντ πέτυχε μόλις ένα γκολ, αλλά ήξερε και πού έπρεπε ν' αποδώσει τα εύσημα. Έτρεξε αμέσως στον Νταβίντ Ντε Χέα που ήθελε να ξεσπάσει για τον αποκλεισμό του από την προεπιλογή της Ισπανίας για το Μουντιάλ.

Ποδοσφαιρική ποιότητα, μαχητικό πνεύμα, ενωτικός χαρακτήρας. Όλα μαζί σε... pocket size! Αυτός είναι ο Λισάντρο Μαρτίνες!