Το αήττητο του Πότερ και το προβάδισμα…ασφαλείας της Τσέλσι

Η Τσέλσι προκρίθηκε ως πρωτοπόρος του ομίλου της στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Γκρέιαμ Πότερ να φτιάχνει ένα ιδιαίτερο σερί στα πρώτα του παιχνίδια στη διοργάνωση και την ομάδα να διατηρεί μια εκπληκτική επίδοση στο τουρνουά για τα ματς στα οποία παίρνει προβάδισμα.  



Το αήττητο του Πότερ και το προβάδισμα…ασφαλείας της Τσέλσι

Οι «μπλε» του Λονδίνου μπορεί μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές να είχαν μόλις έναν βαθμό στο γκρουπ έχοντας ηττηθεί από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και έχοντας μια ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι με την Ζάλτσμπουργκ, όμως έγινε η μεγάλη… αντεπίθεση.

Νίκες εντός κι εκτός με την Μίλαν και «διπλό» στην Αυστρία στην 5η αγωνιστική των ομίλων για την εξασφάλιση της πρόκρισης μέσω της πρώτης θέσης του ομίλου.

Ο Γκρέιαμ Πότερ κατάφερε στα τέσσερα πρώτα του παιχνίδια ως κόουτς της Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ ν’ αποφύγει την ήττα, κάτι που τελευταίος είχε κάνει μονάχα ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο το 2012. Την κατάληξη τη θυμάστε; Πρωταθλήτρια Ευρώπης η ομάδα του Λονδίνου, κόντρα σε όλους και σε όλα!

Παράλληλα, για 39 διαδοχικά παιχνίδια μετά και από αυτό της Τρίτης κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ, η Τσέλσι έχει καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα και να μην φύγει ηττημένη από το γήπεδο, όταν έχει προηγηθεί στο σκορ.