Η Λίβερπουλ τα καταφέρνει περίφημα απέναντι σε Πρωταθλήτριες!

Ο Πεπ γνωρίζει ότι πρέπει να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση. Η Λίβερπουλ έχει άλλον αέρα και αυξημένη αυτοπεποίθηση μετά τα 7 γκολ στο «Άιμπροξ». Οι «κόκκινοι» ναι μεν δεν εμφανίζονται ως φαβορί στο ματς με τους «πολίτες» την Κυριακή, όμως, απέναντι σε Πρωταθλήτριες, έχουν τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλη ομάδα!  



Η Λίβερπουλ τα καταφέρνει περίφημα απέναντι σε Πρωταθλήτριες!

Η Λίβερπουλ χρειαζόταν πως και πως μια τέτοια νίκη όπως αυτή που πήρε μεσοβδόμαδα στην Γλασκώβη. Και μάλιστα, χρειαζόταν πολύ περισσότερο ένα τέτοιο ματς, ένα τέτοιο χαμόγελο και τρία τέρματα από τον Μοχάμεντ Σαλάχ προκειμένου να πάρει επιτέλους μπρος και να βγάλει κάτι πολύ καλύτερο στο γήπεδο, από αυτό που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής.

Το απόγευμα της Κυριακής η Σίτι επισκέπτεται το «Άνφιλντ» σε ένα παιχνίδι, οι συνθήκες και τα δεδομένα του οποίου ίσως και να διαφοροποιήθηκαν μετά το ματς της ομάδας του Κλοπ στη Σκωτία.

Πάντως, το θέμα είναι πως το κλαμπ του λιμανιού απέναντι σε ομάδες που την αμέσως προηγούμενη σεζόν έχουν πάρει το πρωτάθλημα, έχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλη στην Πρέμιερ Λιγκ! Μετράει 22 θετικά αποτελέσματα και την τελευταία φορά που ηττήθηκε από σύλλογο που είχε στεφθεί πρωταθλητής τους προηγούμενους μήνες, ήταν το 2007!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης