Τόνεϊ: Κορυφαίος Άγγλος σε συμμετοχή στα γκολ και 20/20 πέναλτι!

Ο Τόνεϊ δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά απέναντι στην Μπράιτον. Του αρκούσαν μονάχα δυο τελικές προσπάθειες. Και κάπως έτσι ήρθαν και τα δυο του γκολ στο ματς. Τόσο κυνικός. Και είναι αρκετό. Και συνεχίζει να δείχνει γιατί κέρδισε θέση στο μυαλό του Σάουγκεϊτ για την εθνική ομάδα.  



Τόνεϊ: Κορυφαίος Άγγλος σε συμμετοχή στα γκολ και 20/20 πέναλτι!

Ο διεθνής επιθετικός το βράδυ της Παρακευής σκόραρε αρχικά με εντυπωσιακό τακουνάκι στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης με τους «γλάρους» και στο 64' κέρδισε το πέναλτι από την κλωτσιά του Φέλτμαν για να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα και να διαμορφώσει το τελικό 2-0 για το σύνολο του Τόμας Φρανκ.

Με αυτό το πέναλτι, πλέον έχει καταφέρει να φτάσει στην επίδοση των 20/20 με τους «bees», όντας αμείλικτος και άχαστος όταν στήνει τη μπάλα στην άσπρη βούλα!

Τα 8 του τέρματα και οι 2 ασίστ που έχει σημειώσει στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ τον καθιστούν τον Άγγλο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα, ενώ, μπαίνει μαζί με τεράστια ονόματα του πρωταθλήματος όταν γίνεται αναφορά στη συμμετοχή στα γκολ μέσα στο 2022!

Στο 20+ πέρα από τον Τόνεϊ έχουν φτάσει μονάχα οι Κέιν, Ντε Μπρόινε και Σον! «Τι να πω για εκείνον... Εκπληκτικός ποδοσφαιριστής» ήταν το σχόλιο του Φρανκ λίγο μετά το ματς με την Μπράιτον στο SkySports.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης