Ο Σαλάχ παίρνει αγκαλιά τον Έλιοτ, το γκολ μετρά και ο Κλοπ χαμογελά για την… αληθινή φιλία που υπάρχει στη Λίβερπουλ! (vid)

Το ματς βρίσκεται στο 87ο λεπτό και ο Χάρβεϊ Έλιοτ έχει σκοράρει το πρώτο του γκολ στο Champions League με την Λίβερπουλ. Ο VAR ελέγχει τη φάση και παρότι το ματς είναι 6-1 υπέρ της ομάδας του, άπαντες θέλουν το γκολ να κατοχυρωθεί. Πιθανώς, περισσότερο και από τον ίδιο τον σκόρερ, το ήθελε ο Μοχάμεντ Σαλάχ!Ο Σαλάχ παίρνει αγκαλιά τον Έλιοτ, το γκολ μετρά και ο Κλοπ χαμογελά για την… αληθινή φιλία που υπάρχει στη Λίβερπουλ! (vid)

Μπορεί η είσοδος του Μοχάμεντ Σαλάχ στο «Άιμπροξ» να τελείωσε κάθε πιθανότητα της Ρέιντζερς να αποσπάσει κάτι θετικό από την αναμέτρηση, όμως όταν φτάσαμε στο 87ο λεπτό του ματς, άπαντες «πάγωσαν».

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ είχε βάλει το πρώτο γκολ της καριέρας του στο Champions League και ο VAR ήλεγχε την φάση, προκειμένου να διαπιστώσει αν το γκολ πρέπει ή όχι να κατοχυρωθεί. Στο διάστημα που μεσολαβεί, ο Μοχάμεντ Σαλάχ παίρνει αγκαλιά τον Έλιοτ και ο τελευταίος κάνει τον… σταυρό του.

Το θέλει πολύ, μα πιο πολύ φαίνεται πως το θέλει ο Αιγύπτιος. Η τεχνολογία αποφάνθηκε, το γκολ μετρά και ο Έλιοτ πανηγυρίζει. Μαζί του χαμογελάει και ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο. Μα πιο πολύ από όλους ο Σαλάχ. Μία αληθινή φιλία είναι φανερή στις τάξεις της Λίβερπουλ και ο Έλιοτ στο τέλος της βραδιάς, έχει ακόμη έναν λόγο να πανηγυρίζει, πλην του ιστορικού γκολ που σημείωσε.

Δημήτρης Μανάκος