Η Premier League απέδειξε στον «βασικό» Καζεμίρο πως δεν έχει… χρόνο για σκέψη! (vid)

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως ξεκίνησε η θητεία του Καζεμίρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως βασικός, με τον έμπειρο αμυντικό μέσο να πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα σε ματς της Premier League και να πραγματοποιεί σοβαρό λάθος!Η Premier League απέδειξε στον «βασικό» Καζεμίρο πως δεν έχει… χρόνο για σκέψη! (vid)

Ο Καζεμίρο κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, μιας και μέχρι το ματς της 10ης αγωνιστικής κόντρα στην Έβερτον μετρούσε μεμονωμένα λεπτά συμμετοχής, αλλά δεν ξεκινά με το… δεξί.

Τουλάχιστον, όσον αφορά την αρχή της αναμέτρησης του «Γκούντισον Παρκ», με τον Βραζιλιάνο να παίρνει την μπάλα στο κέντρο, να μην υπολογίζει σωστά τον χρόνο που έχει και να κάνει σοβαρό λάθος, το οποίο καταλήγει να είναι μοιραίο.

Ο Ιγουόμπι παίρνει την μπάλα και σημειώνει το πρώτο του γκολ φέτος και η Premier League αποδεικνύει στον Καζεμίρο, πως η πολυτέλεια του «παίρνω την μπάλα και… σκέφτομαι», δεν έχει ρεαλιστική υπόσταση στο «Νησί»!

Δημήτρης Μανάκος