Τζουντ Μπέλιγχαμ: Ο νεότερος Άγγλος που ξεκινά βασικός και παίρνει περιβραχιόνιο στο Champions League!

Ματς που δεν θα ξεχάσει ποτέ φαίνεται πως θα είναι αυτό απέναντι στη Σεβίλλη για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον 19άχρονο Άγγλο να φορά το περιβραχιόνιο της Μπορούσια Ντόρτμουντ και να «γράφει» ιστορία, αναλογικά με την ηλικία του!Τζουντ Μπέλιγχαμ: Ο νεότερος Άγγλος που ξεκινά βασικός και παίρνει περιβραχιόνιο στο Champions League!

Είναι ούτως ή άλλως… ιδιαίτερος. Δεν έχει καν συμπληρώσει τα 20 του χρόνια ο Τζουντ Μπέλιγχαμ και αγωνίζεται μακριά από τη χώρα του, όντας στη Γερμανία για λογαριασμό της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Και πλέον, μπορεί να «καυχιέται» πως έχει «γράψει» ιστορία τόσο με την ομάδα του, όσο και για την χώρα του, καθώς έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που κατάγεται από το «Νησί» και θα ξεκινήσει ως βασικός σε ματς Champions League, φορώντας και το περιβραχιόνιο, σε τόσο μικρή ηλικία.

Μιλάμε για ένα παιδί 19 ετών και 98 ημερών. Έναν teenager. Τον νεότερο Άγγλο teenager που υπό αυτές τις προϋποθέσεις, είναι αρχηγός της ομάδας του σε ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στο ματς της 3ης αγωνιστικής της Μπορούσια Ντόρτμουντ κόντρα στη Σεβίλλη!

Δημήτρης Μανάκος